Cannon logo

Think professionally

Първата инсталация на най-новият модел от Canon – ImagePRESS C165 – идеалното решение за рекламни агенции, корпоративни маркетинг отдели и creative студиа!

Новият модел на Canon бе представен през месец септември със слогана “PUSH YOUR CREATIVE LIMITS”. Малко след като световната компания промотира пред света най-новото си решение за висококачествен печат, ние инсталирахме първата за България машина от този вид при наш клиент.

ImagePRESS C165 е идеалният помощник за рекламни агенции, корпоративни маркетинг отдели и creative студиа, позволявайки финансова гъвкавост и независимост за повечето печатни задания, които се изнасят към подизпълнители. Моделът е представен и позициониран като висок клас офис принтер, но с възможности на производствена машина. Има ли уловка? За разлика от професионалните решения, където за възвръщаемост на инвестицията се предполагат големи обеми от работа, в този модел е заложена друга концепция – бюджетно решение за по-малки месечни натоварвания.

Принтер, който съчетава всичко необходимо, за да можете с лекота да произведете печатните задания. От ежедневните офис документи до висококачествени визитки, флаери, подшити с телбод брошури, менюта, рекламни и промоционални банери, картички, пликове, прототипи на опаковки и кутии, самозалепващи стикери – и всичко това с натискането на един бутон.

Благодарение на техническите параметри (с които можете да се запознаете тук и системите за управление на цветовете, които обикновено има във високите класове професионални машини, принтерът с лекота се справя с печат на дебели картони до 350 г, релефни медии, печат на банери с уникална дължина до 1300 мм и подшити с телбод брошури.

Ако искате сами да се убедите в положителното въздействие на печата във вашия бизнес и да видите как се постига важната възвръщаемост на инвестицията, можете да се свържете с нас през формата за обратна връзка или на посочените контакти.

Възползвайте се СЕГА от промоцията по повод 10-тия юбилей на Саванто АД и най- новият продукт на Канон. Купете imagePRESS C165 с отстъпки до 50% и започнете да спестявате още от днес!

Назад