Cannon logo

Think professionally

Canon с „Титанична“ премиера на Océ Vario Print 6000 TITAN

На ексклузивно събитие, организирано от Canon в завода на премиум производителя на автомобили Porsche в гр. Лайпциг, бе представен новият флагман на марката в чернобелия листов сегмент.
На събитието бяха поканени ключови клиенти и партньори на Canon.
Централна и Източна Европа бе представена от водещите компании за дигитален печат Дайрект Сървисис – България и Метрополис – Румъния, както и от дистрибутoрите Саванто – България и Евроком – Румъния.

Позната на пазара като технологичен стандарт, серията Océ Vario Print 6000 неслучайно бе сравнена директно с водещ и утвърден стандарт в автомобилостроенето като Porsche - две “Premium” марки, към които всички клиенти се стремят.

За разлика от премиум автомобил обаче, доставящ предимно престиж и удоволствие и рядко възвръщащ направената инвестиция, Océ Vario Print 6000 TITAN предоставя на своите притежатели изключителни възможности за успешен бизнес и уникални конкурентни предимства.

Базиран на върховата технология за едновременен двустранен печат Оcé Gemini Instant Duplex, която е утвърдена и в България, Océ Vario Print 6000 няма аналог на пазара при печата върху най-широката гама от медии.
Oбемните и обикновените офсетови хартии не само минават през системата, а се използват от производителите на книги като основни хартии при печат.
Перфектната регистрация лице/гръб, най-ниската температура на изпичане на тонера и минималната деформация на хартията помагат на печатарите да се утвърдят като производители на най-качествените книги в малки тиражи и чернобели печатни продукти на пазара.

Изключителната здравина и надеждност на оборудването и уникалната производителност – над 90% „Uptime”, гарантират сигурност и спокойствие за собствениците на Océ Vario Print 6000 и техните клиенти.
Новото поколение Océ Vario Print 6000 TITAN се отличава от предшествениците си по следните показатели:


Увеличени скорости на печат за четирите модела:

  • Océ VarioPrint Titan 6330  - 328 А4 имиджа/мин.
  • Océ VarioPrint Titan 6270  - 272 А4 имиджа/мин.
  • Océ VarioPrint Titan 6220  - 221 А4 имиджа/мин.
  • Océ VarioPrint Titan 6180  - 182 А4 имиджа/мин.
  • Гъвкав входящ модул за медии, позволяващ употребата едновременно на всички формати до 350x500 мм вкл. Елиминира се нуждата от два отделни входящи модула, по един за стандартните формати до SRA 3+ и един за 350x500 мм.
  • Допълнителна възможност за печат на тънки хартии до 45 гр/м2, полезна при печата на медицински листовки, фактури и др.
  • Изцяло метален корпус, съобразен с индустриалните стандарти за производствено оборудване.
Назад