Cannon logo

Think professionally

Разберете защо рекламна агенция „Перун“ предпочете Canon C165 и как избра да се довери на „Саванто“. Вижте как една успешна агенция стана независима, разшири своето портфолио и предложи по-конкурентни цени на своите продукти.

- Какво ви накара да търсите ново и по-добро оборудване?

Като малка рекламна агенция имаме запитвания и поръчки за значително количество рекламни материали в малки тиражи – визитки, бланки, формуляри, постери, плакати, календари, блок-ноти, печат върху пликове, книжки, дипломни работи и т.н.
Антоанета Иванова
управител на "Перун Дизайн"
С нарастването на работата се появи и нуждата от по-добра машина, с по-голям капацитет на действие, с по-добри възможности. С цел да бъдем конкурентоспособни на пазара с по-ниска цена и високо качество на продукта, за да избегнем посредничеството между клиент и печатници, дойде и нуждата от нова машина. Така започна търсенето.

- Защо избрахте да се доверите на „Саванто“ за консултант?

След доста лутане по офиси и фирми, предлагащи печатни машини, попаднах на „Саванто“ в лицето на Иван Шарков.

„Още след първия разговор с него той не просто ми даде цена, а дойде на място в офиса ни в Благоевград. Искаше да се запознае с нуждите ни, да чуе за проблемите със стари машини и съответно да ни препоръча нова, подходяща за нашата дейност.“

Веднага разбрахме, че това е нашият партньор, тъй като разговаряйки показа знания, компетентност и откровеност.

- Какво ви предложи „Саванто“ и с какво впечатление останахте от работата им?

Иван ни предложи няколко варианта, но тъй като цената беше решаваща за избора ни, се спряхме на Canon imagePRESS C165. Какво да кажа за работата на „Саванто“ – когато екипът е от хора професионалисти думите са излишни. Само суперлативи – и за Иван, и екипа, и за работата им. От доставката и инсталацията на машината до обучението ни – всичко беше перфектно. „Саванто“ ни предостави безплатни копия бонус, за да може да тестваме, да правим проби и експерименти, и при всяка спънка или незнание от наша страна, само с един телефонен разговор проблемът е разрешен.

- Какво ви грабна най-много в новия модел на Canon – C165?

Всичко – дизайн, как байпаса поема хартията, дисплей, удобен за работа, бързината на отпечатване, качеството на печата, точността при двустранен печат (напасването на лице и гръб до части от милиметъра). През байпаса може да минава 350г картон, също така е впечатляваща опцията за печат на банери до 1,30 м, което е предимство като услуга за единични бройки – тук го няма на пазара. Излиза готов продукт като католог, книжка или дипляна – сгънати с телчета, с дебела корица и тънък пълнеж – какво по-хубаво от това. Т.е. спестяват се ред операции като рязане, сгъване, биговане, подшиване т.н. А времето е пари! Също така, ако операторът сбърка в заданието, то машината не приема задачата и му подсказва да коригира нещата. Умна машина. Просто има супер опции, които всъщност още разучаваме. Сигурно изпускам нещо.

- Ползвате новата машина от един месец. Промени ли се нещо през този кратък период?

Промени се, разбира се – работим с лекота и удоволствие, бързо, лесно и съответно това рефлектира и върху цената на продукта – по ниска цена, а от там и повече поръчки.

„Всички са доволни – и ние, и нашите клиенти.“

Работим с по-голям асортимент от медии – като размер и характеристика, дебели релефни хартии. Страхотен печат – нищо общо с машините, които сме ползвали досега.

- Лесно ли свикнахте и доволни ли сте от направения избор?

Лесно свикнахме, да! И това е благодарение на екипа на „Саванто“. Разбира се още се учим – обучението продължава с течение на работата. Много сме доволни от направения избор. „Саванто“ са страхотни – предложиха ми най-доброто. Много се радвам, че ги намерих и заработихме заедно.

- Какви нови възможности се отвориха пред вас с новата машина?

Мога да работя на цените на печатниците за някои тиражи. Ако досега съм ги поръчвала на колеги и съм препродавала с много малка надценка, то сега аз сама си ги изработвам на същите, че даже и по-ниски цени като себестойност. Спестявам време, пари за куриери и най-вече нерви!

Мога да предлагам „от вчера за днес“, както се казва. Мога да предложа ЦЕНА, КАЧЕСТВО И БЪРЗИНА.

Изключително сме признателни на Тони, управител на рекламна агенция „Перун Дизайн“, за милите думи. Щастливи сме, че успяхме да помогнем и да направим „Перун Дизайн“ поредният доволен от услугите ни клиент.

Възползвайте се СЕГА от промоцията по повод 10-тия юбилей на Саванто АД и най- новият продукт на Canon. Купете imagePRESS C165 с отстъпки до 50% и започнете да спестявате още от днес!

Назад